Theepakketten

Wil je graag nieuwe smaken ontdekken? De theepakketten van Teaking.nl zijn dé manier om kennis te maken met ons assortiment. Onze theepakketten bevatten verschillende smaken losse thee. Je hebt keuze uit pakketten met een Magic Tea Maker, de Theezeef Royal (zilver of goud), of papieren theefilters.
 
Verder lezen..

Theepakket

Kun je geen keuze maken uit de grote hoeveelheid theesoorten die je bij Teaking.nl kunt vinden? Maak het jezelf gemakkelijk door het kiezen van een kant-en-klaar theepakket. Verkrijgbaar in verschillende smaken en in verschillende prijscategorieën.
 

Theepakketten met Magic Tea Maker

Je weet dat je houdt van een specifiek soort thee (zwarte thee, groene thee, fruit thee, rooibos), maar heb je geen idee welk soort je wil bestellen? In iedere net genoemde categorie thee hebben we een heerlijke selectie gemaakt met verschillende blends in zakjes van 50 gram. 

Je kunt ook kiezen voor een variatiepakket met pure Rooibos thee, Pina Colada fruit thee, Groene menthos thee en zwarte thee met Citroen, ook in zakjes van 50 gram.

Met de Magic Tea maker maak je heel gemakkelijk twee koppen thee. De theepakketten met Magic Tea Maker is uiteraard ook een heel leuk cadeau voor een theeliefhebber! 
 

Theepakketten met Theezeef Royal (zilver of goud)

Voor een overheerlijk theepakket met een luxe Theezeef Royal kies je voor dit pakketsoort. De soorten thee die je krijgt in het pakket zijn niet exact hetzelfde als het theepakket met de Magic Tea Maker. In dit pakket vind je ook geselecteerde smaken thee, én je krijgt er een maatschep bij waarbij één schep staat voor een perfect kopje thee.
 

Theepakketten met papieren theefilters

De eenvoudige, maar ook heel effectieve manier van nieuwe smaken proberen, zijn onze simpele theepakketten. Deze pakketten komen wederom met nieuwe spannende smaken, maar in plaats van een Magic Tea Maker of Theezeef Royal krijg je er 100 papieren theefilters bij en een maatschep waarmee je ze kunt vullen - een perfecte hoeveelheid thee voor een perfect kopje.

Theepakket voor moederdag

Zoals gezegd, onze theepakketten zijn samengesteld voor iedere smaak en ieder budget. Maar ook voor Moederdag hebben we een super speciaal pakket samengesteld. Dit pakket bevat de smaken Pina Colada, Onthaasen, Lekker Slapen en Premium Angel’s Kiss, alles wat een moeder goed doet! Dit cadeau zal ze zeker kunnen waarderen.
Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau, een cadeau omdat iemand is geslaagd, gaat samenwonen, of omdat je gewoon wilt laten weten dat je om iemand geeft: met een theepakket van Teaking.nl zit je altijd goed, wat de gelegenheid ook is!
 

Theepakketten kopen op Teaking.nl

Ook met onze theepakketten is de keuze reuze. We zijn trots op ons steeds groeiende assortiment en met onze Magic Tea Maker, Royal Theezeef of papieren theefilters maak je altijd het perfecte kopje thee. 
Vanaf 50 euro betaal je bij ons geen verzendkosten, en we zorgen ervoor dat we je bestelling versturen binnen 1-2 werkdagen. Zo kun je binnen no-time genieten van het lekkerste kopje thee. Bestel vandaag nog en ontdek de heerlijke smaken in het assortiment van Teaking.nl!