Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg
Mededeling: Wegens de corona crisis kan het gebeuren dat uw levering één of twee dagen langer duurt. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel en goed mogelijk te verwerken.

Verzendkosten en levertijden

Verzendkosten
Nederland
Wij verzenden alle bestellingen per pakketpost met Track & Trace via PostNL.

Tarieven
Pakketpost Track & Trace: € 4,95
Alle bestellingen boven de € 30 euro verzenden wij gratis.

België
Naar België verzenden wij alles per pakketpost met Track & Trace via PostNL. Standaard is dit ook nog eens tot 500 euro verzekerd. Je kunt je pakket altijd tot de deur volgen!

Tarieven
Pakketpost Track & Trace: € 9,95 (verzekerd tot 500 euro)
Alle bestellingen boven de € 50 euro worden gratis opgestuurd!

Levertijden
Nadat wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij de bestelling verzendklaar gaan maken. Als de betaling voor 16:00 binnen is wordt het dezelfde werkdag verstuurd. Je kunt de bestelling dan de volgende dag thuis verwachten, voor België kan het in enkele gevallen 1 werkdag langer duren.

Schade tijdens verzending / niet aangekomen pakket
Als er schade ontstaat tijdens de niet verzekerde verzending willen we altijd meedenken voor een gepaste oplossing. We horen het graag als er iets mis is gegaan met je pakketje.

Is je pakketje verzekerd en is het beschadigd of niet aangekomen? Ook dan horen we graag van je. Dit kunnen we laten onderzoeken door PostNL en we zorgen dan voor een gepaste oplossing.

Is een pakket niet aangekomen door een fout in het adres? Helaas ben je daar zelf verantwoordelijk voor. Als we de inhoud retour ontvangen van PostNL kunnen we het tegen extra verzendkosten opnieuw opsturen naar het juiste adres. Als we de inhoud niet retour ontvangen dan kunnen we de bestelling voor het volledige bedrag opnieuw opsturen.