Zwarte thee

Zwarte thee is er in allerlei soorten en uit veel verschillende regio's. Je hebt de bekende Indiase Darjeeling of Assam thee, maar ook bekende Chinese thee zoals de Pu-Erh thee. Natuurlijk zijn er nog veel meer regio's (Ceylon uit Sri Lanka, thee uit Nepal, Vietnamese thee en ga zo maar door). Daarnaast heb je ook heerlijke zwarte thee met verschillende smaken zoals zwarte thee met citroen, de bekende Earl Grey en English Breakfast thee en andere smaken zoals zwarte thee met chocolade en zwarte thee met exotische vruchten zoals mango en ananas. 

 
Verder lezen..
32 producten in Zwarte thee
Sortering:
3 reviews Pu-Erh thee Zwarte thee 3,70

Zwarte thee is een van de meest populaire theevarianten ter wereld en wordt geproduceerd door de bladeren van de Camellia sinensis plant te oxideren. Deze oxidatieproces zorgt voor de kenmerkende donkere kleur en robuuste smaak van zwarte thee.

Op Teaking.nl vindt u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige losse zwarte thee, afkomstig van de beste theeplantages over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar een klassieke Earl Grey of een krachtige Assam, Teaking.nl heeft de perfecte zwarte thee voor u.

Een van de voordelen van losse zwarte thee is de mogelijkheid om verschillende smaken en blends te proberen. Zo biedt Teaking.nl onder andere zwarte thee met toegevoegde fruitige aroma's of kruidige tonen voor een unieke smaakervaring.

Of u nu een liefhebber bent van sterke, donkere thee of liever kiest voor een subtielere smaak, het assortiment losse zwarte thee op Teaking.nl biedt voor ieder wat wils.