Over ons

Wat gezellig dat u er bent!

Wij zijn Daniël en Larissa, de spreekwoordelijke koning en koningin van Teaking!

Op 29 augustus 2019 hebben we de webshop Teaking over genomen. Teaking past echt bij ons. Niet alleen omdat wij zelf enorme theeleuten zijn, waardoor wij weten wat lekker is, maar ook omdat het een kleine webshop is, met een vast klantenbestand dat op basis van de kwaliteit van onze producten en de zorgvuldige dienstverlening steeds weer bij ons terug komt.

Ambities en dromen

Onze ambitie is nog veel meer mensen kennis te laten maken met onze bijzondere theesoorten. Sommige heeft u misschien nog nooit geproefd. Kent u bijvoorbeeld onze frambozen cupcake thee al?

We hebben ook nog een droom: een eigen fysiek theewinkeltje, met een zeer breed assortiment, waar de klant zelf kan komen ruiken en proeven wat voor  lekkere theesoorten er allemaal bij Teaking te krijgen zijn. Aan die droom werken we nu hard. Met het leveren van goede kwaliteit, en het zorgen voor een zorgvuldige en snelle levering komen we daar steeds dichterbij.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht hebben wij hoog in het vaandel. Wij vinden Teaking een mooie naam, maar we vinden het ook belangrijk dat onze klanten weten wie wij, Daniël en Larissa zijn.

Beide hebben we onze eigen taken: Larissa verpakt de thee in onze 50 gram zaken en houdt de voorraad bij. Daniël houdt zich vooral bezig met social media en met de website. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat Larissa onze Pietje Precies is, en Daniel zorgt voor nieuwe thee-ideeën en producten.

En het inpakken van bestellingen, dat doen we nog steeds samen. We halen daar allebei gewoon veel voldoening uit, en vragen ons altijd af wie er nu weer gaat genieten van de overheerlijke Pu- erh thee, de Sinaasappel-eucalyptus thee, of de South Sea Magic (alleen de geur al!)

Trots op onze magic teamaker!
Tot slot: we zijn ook erg trots op onze teamaker. Een stijlvolle en betaalbare uitvoering van een theesysteem waarbij je in een handomdraai een halve liter thee kan zetten, zonder dat er ook maar een theeblaadje op de bodem ligt te zweven.

Omdat uw mening voor ons erg belangrijk is om Teaking verder te kunnen ontwikkelen, nodigen we u graag uit om uw ongegeneerde mening te geven over onze producten. Feedback is tenslotte een cadeautje, en wie houdt er nou niet van cadeautjes?

Graag tot ziens in onze webshop:
Daniël en Larissa, Koning en Koningin van het theeleuten.