Afvallen met behulp van Pu-Erh thee.

Afvallen met behulp van Pu-Erh thee.

Afvallen met behulp van Pu-Erh thee.Er zijn verschillende thee soorten waarvan bekend is dat ze zouden helpen bij het afvallen. Pu-Erh is er hier één van. Maar waar komt deze theesoort vandaan en wat is er zo bijzonder aan deze thee. Dit en meer weet je na het lezen van deze blog.

De oorsprong van Pu-Erh thee.Van oorsprong komt de Pu-Erh thee uit de provincie Yunnan in China. En als je de echte origineel smaak wilt van deze thee, kun je de Pu-Erh thee nog altijd het beste in deze provincie kopen. De Chinezen zelf verzekeren zich er altijd van dat de Pu-Erh thee die zij zelf drinken in de provincie Yunnan is geproduceerd. De inwoners van China, maar vooral van Yunnan, drinken deze thee al ruim 1700 jaar!! Dit zegt al meteen veel over de zeer bijzondere werking van deze thee.

Waarom is Pu-Erh thee exceptioneelStaat thee regelmatig erg lang in uw kast? Voor deze thee is dit juist een voordeel! En dit maakt deze thee uniek. Deze thee heeft namelijk meer smaak naarmate deze langer staat. Dit geldt ook voor de plant waar de thee aan groeit. De thee wordt alsmaar beter, naarmate deze ouder wordt.

Vroeger duurde het rijpingsproces minimaal 5 jaar. Dit was ook voor het verbeteren van de smaak. Tegenwoordig wordt het proces kunstmatig versneld en kan de thee binnen enkele maanden drink klaar gemaakt worden. Hierdoor is de thee sneller te verkopen en is er meer mee te verdienen. Het allerlekkerste is de thee echter nog steeds wanneer deze een aantal jaar heeft gerijpt. Wat tegenwoordig vaak gebeurt om het beste van twee werelden te combineren, is dat de twee rijpingsprocessen naast elkaar worden gebruikt.

Pu-Erh thee en afvallenZoals vele theeën bevat ook Pu-Erh thee cafeïne. Cafeïne zorgt ervoor dat je vetverbranding verhoogt tijdens de dag. Daarnaast ondersteunt de thee je spijsvertering, waardoor je extra kilocalorieën gaat verbranden. Pu-Erh thee zorgt er dan ook voor dat je lichaam de extra vetten niet opslaat.

Pu-Erh thee als gezond alternatief.Vocht is iets wat we elke dag voor tot ons nemen, in veel verschillende vormen. Mocht u regelmatig frisdrank of sap drinken, dan is Pu-Erh thee het perfecte alternatief op deze momenten. Het is een erg gezonde drank die weinig calorieën bevat. Stel dat u ervoor kiest om de ongezonde dranken te vervangen door Pu-Erh thee, dan zult u in enkele weken tijd zeker een paar kilo's afvallen. Dat is toch mooi meegenomen! Verwacht echter niet dat u alleen door het drinken van Pu-Erh thee vele kilo's gaat kwijtraken. Het drinken van Pu-Erh thee is een gezond alternatief. En als u het op lange termijn volhoudt, zullen de kilo's die u bent verloren door het drinken van deze thee, ook niet meer terugkomen!
Wilt u dit zelf ervaren? Klik hier om nu de lekkerste Pu-Erh thee te bestellen. Vandaag bestellen is morgen in huis en u zult de werking van de Pu-Erh thee zelf kunnen ervaren.

Maar let op! Het is aan te raden om 1 tot 2 kopjes Pu-Erh thee per dag te drinken. Het beste is om dit een half uur na het ontbijt en na de lunch te doen. Het is echter niet verstandig om bijvoorbeeld 10 koppen per dag te drinken, omdat dit laxerend kan werken.
 

De smaak van Pu-Erh thee


De Pu-Erh thee staat bekend om zijn echte Moeder Aarde smaak. Mocht u dit niet lekker vinden, maar wilt u de thee wel blijven drinken? Dan is het een goede optie om de Pu-Erh thee te combineren met bijvoorbeeld goji bessen of chrysanten. Of probeer zelfs eens iets uit en wie weet vindt u de nieuwe gouden combinatie!

Klik hier om Pu-Erh thee te kopen.