Beschrijving
Hibiscus, zoals liefhebbers van thee het kennen, bestaat uit de kelken en buitenste kelken van de hibiscusplant. Deze worden geoogst tijdens het vruchtseizoen en vervolgens zorgvuldig gedroogd. Na de bloei hebben de vlezige, licht brosse kelken hun karakteristieke dieprode kleur volledig ontwikkeld. Hibiscus, ook wel kaasjeskruid genoemd, wordt vooral geteeld in landen als Soedan, Egypte, China, Mexico en Thailand. De thee die wordt bereid van onze Soedanese hibiscusbloesem is een verfrissende dorstlesser. Deze infusie is heerlijk puur, maar vormt ook een smaakvolle basis voor vruchtentheeën.
Deze textuur en kleur maken hibiscusthee niet alleen aantrekkelijk, maar zorgen ook voor de frisse, lichtzure smaak waar de thee zo geliefd om is. De hoogwaardige bloesems uit Soedan staan bekend om hun pure kwaliteit en intense aroma, wat zorgt voor een authentieke en verkwikkende thee-ervaring.
Ingrediënten
Vlaams: hibiscusbloesem
LET OP: Onze theesoorten worden verwerkt in een fabriek waar ook gewerkt wordt met noten, lactose houdende producten, gluten en soja en/of sulfieten en kan hiervan sporen bevatten.