De magic tea maker

De magic tea maker

Geniet van ieder theemoment met de magic tea maker

 

De magic tea maker is ontworpen voor iedere theeliefhebber die graag gemakkelijk en snel thee maakt van losse theeblaadjes. Het is een ideaal accessoire voor in iedere keuken. Met de magic tea maker maak je van ieder theemoment een speciaal moment. Doe jezelf een fijne thee maker cadeau of maak een ander blij met een magic tea maker.

 

Wat is de magic tea maker?

 

De magic tea maker bestaat uit een ruime beker met daaronder een thee filter. Je kan de beker gemakkelijk vasthouden aan een hendel en de beker gaat eenvoudig open en dicht. Het hitte bestendige kunststof materiaal zorgt ervoor dat er geen smaakjes in de beker trekken en je dus zo veel verschillende soorten theeën kan bereiden als je maar wil. De kan heeft een inhoud van een halve liter en dus kan je met de maker maximaal een halve liter thee bereiden. De magic tea maker maakt het jou zo gemakkelijk mogelijk losse blaadjes en heet water om te toveren tot een lekker kopje thee. Je hoeft je als je gebruik maakt van de thee maker geen zorgen meer te maken over drijvende theeblaadjes in je thee. De filter filtert ieder blaadje en zo kan je optimaal genieten van je verse kop thee. Je kan alle elementen van de maker in de afwasmachine doen of met de hand afwassen. Thee maken van losse thee blaadjes is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

Hoe werkt de magic tea maker?

 

De magic tea maker is simpel in gebruik. Eerst doe je je favoriete thee in de filter onder aan de beker. Over het algemeen is per kop thee een kleine eetlepel de juiste dosering. Wil je de thee maker volledig vullen met thee, schep dan twee eetlepels in de filter. Drink je je thee liever slap? Dan kan je het beste net wat minder theeblaadjes gebruiken. En drink je je thee graag sterk, schep de filter dan net iets voller. Vervolgens voeg je je gewenste hoeveelheid water toe. Drink je alleen thee? Dan kan je de beker half vullen en zo bereid je een kop thee. Drink je samen met iemand anders een kop thee? Vul de beker dan helemaal om twee thee kopjes te bereiden. Je laat de thee trekken totdat de thee de juiste kleur heeft. Je kan de thee zo licht of donker maken als je dat wil. Om de thee warm te drinken is het het beste om niet meer dan tien minuten te wachten. Zet tot slot een glas of kop onder de filter en het filter opent zichzelf dankzij de druk van de beker automatisch en zo stroomt de thee zonder blaadjes in je kop of glas. Zodra je de filter van het glas of kopje afhaalt stopt de stroom direct en is je thee klaar om te worden gedronken.

 

Geniet van losse thee

 

Met een magic tea maker kan je thee maken van alle soorten losse thee blaadjes. Het drinken van losse thee heeft veel voordelen. Losse thee is over het algemeen een stuk goedkoper dan kant en klare zakjes thee. Van een verpakking losse thee kan je aardig wat kopjes thee bereiden. Ook is losse thee vaak van een betere kwaliteit en zullen zo ook de actieve stoffen in de thee een effectiever effect hebben. Daarbij komt dat losse thee een duurzame optie is. Als je thee maakt met je magic tea maker hoef je geen theezakjes meer weg te gooien. En zo is losse thee niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor de aarde. Misschien nog wel de belangrijkste reden om losse thee te drinken is de smaak van losse thee. Je drinkt je thee zo puur en onbewerkt mogelijk en dat proef je. De smaak is krachtig en authentiek zo kan je optimaal van je kopje thee genieten.

 

IJs thee maken

 

Op warme dagen zal je vast meer zin hebben in een lekker koud drankje. Gelukkig kan je met de magic tea maker niet alleen warme thee bereiden maar ook ijs thee is gemakkelijk te maken. Om ijs thee te maken volg je eerst de stappen die je ook volgt bij het maken van warme thee. Het enige verschil in het bereiden is dat je de beker die je onder de filter plaatst vult met ijsklontjes. Om de ijs thee nog specialer te maken kan je ook vers fruit toevoegen. Stukjes mango, citroen, limoen, aardbeien, alles kan. Je kan ijs thee maken van elke thee soort. Probeer eens een hibiscus ijsthee met honing en limoen. Of ga voor een zwarte thee ijsthee met mango. Probeer verschillende smaakcombinaties en bepaal jouw favoriet. Je kan ook geconcentreerde ijsthee bereiden in de tea maker. Deze kan je bewaren in de koelkast en wanneer je de ijs thee wenst te drinken aanlengen met koud water en ijs.De magic tea maker bestellen? Klik hier