Thee abonnement

Veilig en zeker shoppen dankzij het Webwinkelkeur keurmerk!
Vanaf
€ 7,50


Belangrijk: De eerste betaling voert u direct uit via iDEAL waarmee u direct toestemming geeft voor de opvolgende automatische incasso'sBeschrijving
Ontdek de magie van thee met ons unieke thee-abonnement! 

Ben jij een avontuurlijke theeliefhebber die graag nieuwe smaken verkent? Dan is ons thee-abonnement perfect voor jou! Met ons abonnement ontvang je regelmatig een verrassende selectie van heerlijke theeën, rechtstreeks bij jou thuis bezorgd. Het beste van alles? Je krijgt telkens een willekeurige thee, zorgvuldig geselecteerd uit ons uitgebreide assortiment.

Hoe werkt het? Het is eenvoudig! Je stelt zelf in welke thee soorten je wilt ontvangen en hoeveel. Vervolgens nemen wij het over en sturen we je telkens een unieke, verrassende thee die je smaakpapillen zal verwennen. Of het nu gaat om klassieke theesoorten, exotische melanges of seizoensgebonden specialiteiten, ons assortiment is divers en biedt voor elk wat wils.

Met ons thee-abonnement hoef je je nooit meer zorgen te maken over welke thee je moet kiezen. Laat ons de beslissing voor je nemen en geniet van de spanning van het uitpakken van een nieuwe thee. Laat je verrassen door de geurige aroma's, de rijke smaken en de rustgevende momenten die elke kop thee met zich meebrengt.

Bovendien bieden we flexibiliteit en gemak. Je kunt op elk gewenst moment je thee-voorkeuren aanpassen, pauzeren of stopzetten. We streven ernaar om je de ultieme thee-ervaring te bieden, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Word vandaag nog lid van ons thee-abonnement en laat je meenemen op een smaakvolle reis vol verrassingen. Ontdek nieuwe theeën, verwen jezelf en creëer een moment van pure ontspanning met elke slok. Proef de magie van ons thee-abonnement!

*Opmerking: De afbeeldingen dienen ter illustratie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk geleverde thee.