0
Je winkelmandje is nog leeg

Ons verhaal

De Teaking dynastie heerst al eeuwen over het aardrijk. Op zoek naar de ultieme kracht van thee heeft deze machtige koningsfamilie al talloze uithoeken van de wereld ontdekt en veroverd. Maar nog steeds is de Teaking familie op zoek naar nieuwe rijken om de dynastie nog machtiger te maken.

Niet elke ontdekking en verovering ging zonder slag of stoot. Wars van nieuwe smaken en nieuwe ideeën was er in het begin vaak veel verzet. Maar na verloop van tijd zag ook de lokale bevolking in wat de nieuwe blends met zich meebrachten. Alle rijken bloeien inmiddels als nooit tevoren en heeft veel voorspoed gebracht, dankzij Teaking!

Elk regio en zelfs elke heuvel heeft zijn eigen bijzondere smaak en dat proef je direct. Of het nu gaat om groene, witte of zwarte thee, door nieuwe, bijzondere blends zijn talloze koninklijke smaken ontwikkeld – van mild tot pittig – zodat er voor elke wereldheerser wel een perfecte smaak is.

Alleen de beste theeblaadjes zijn goed genoeg voor Teaking en daar wordt zorgvuldig op geselecteerd. En de blend wordt meestal gemaakt in combinatie met lokale, natuurlijke producten. Zo komt de lokale rijkheid volledig tot zijn recht en tot ontwikkeling zodat alle smaakpapillen op hol slaan.

Teaking denkt aan alles, van de teelt tot het maken van een heerlijk kopje thee. Daarom geven de illustere heersers van deze dynastie ook prijs hoe elke thee in het bijzonder het beste bereid kan worden. Door dit recept zorgvuldig te volgen snap je bij de eerste slok direct waarom Teaking in de eerste plaats zijn zinnen had gezet op deze heerlijke smaak.

Niet voor niets zijn de blends van Teaking geliefd over de hele wereld en kijkt men reikhalzend uit naar de nieuwe blends die binnenkort weer ontdekt worden. Ben jij ook klaar om je te laten veroveren door de smaken van Teaking?