Vóór 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Teaking, ons verhaal

Hi, Leuk dat je even de tijd neemt om ons wat beter te leren kennen! Wij stellen ons graag even aan je voor, wij zijn Yasmine en Robert, wij zijn getrouwd en hebben een geweldig lief dochtertje genaamd Lily. Sinds 2013 zijn wij actief in de wereld van webshops en e-commerce en alles wat hier bij hoort. Robert is de 'technische man': hij heeft o.a. onze webshop ontwikkeld, en Yasmine is de 'visuele vrouw': zij heeft o.a. het ontwerp van de webshop gemaakt en ook het grootste deel van de foto's van ons assortiment. Samen maken wij dus al aardig wat jaren een erg goed en sterk team.

Voor dat wij het TeaKing avontuur begonnen hadden wij al een andere succesvolle webshop gehad. Hier verkochten en organiseerden wij alles wat te maken had met films, series en andere fandom gerelateerde artikelen zoals bijvoorbeeld Harry Potter. Begin 2018 besloten wij dat het merchandise avontuur leuk geweest is en wilden wij op zoek gaan naar iets nieuws. Niet veel later kwam de webshop TeaKing op ons pad; een toen nog erg kleine webshop die niet heel erg actief was, maar omdat wij zelf grote thee liefhebbers zijn en vooral de speciale smaakjes, vonden wij het eigenlijk ontzettend leuk om daar ons nieuwe avontuur van te maken.

Vanaf dat moment zijn wij erg hard aan de slag gegaan om deze ( al zeggen we het zelf ) prachtige webshop in elkaar te zetten en een mooi assortiment te creëren. Samen met jullie als klant hopen we dat we een ontzettend leuk avontuur tegemoet kunnen gaan waarbij we jullie voorzien van de allerlekkerste thee smaakjes, de leukste thee accessoires en natuurlijk heerlijke extraatjes zoals koekjes, chocolade en nog veel meer!

Zo, dat is een mooi 'verkoop' verhaaltje, maar wat kun je nu verder van ons verwachten? Dat vertellen we je graag. We zijn twee ondernemers die alles doen vanuit passie en liefde. Daarom ook het thee avontuur omdat we al eerder vertelde dat wij hier groot liefhebbers van zijn. Wij zijn erg persoonlijk en zullen dan ook altijd persoonlijk contact met jouw als klant hebben wanneer dit nodig is. Ook vinden we het leuk om in contact te komen met onze klanten om te horen wat zij van ons vinden en of we misschien iets kunnen doen om het allemaal nog leuker, mooier of makkelijker te maken.

Voor ons staan altijd een aantal zaken vast, wij vinden goede klantenservice eigenlijk één van de belangrijkste punten van het hebben van een webshop, wij doen dan ook altijd ons best om goed, snel en klantvriendelijk iedereen te helpen, ongeacht de situatie. En als je vindt dat we iets niet goed doen, dan horen we het ook graag; we willen altijd proberen beter te worden!

We hopen dat we zo een beetje een beeld hebben kunnen schetsen van wie wij zijn en wat je van ons kunt verwachten. We vinden het ook leuk om jullie beter te leren kennen, stuur ons dus gerust een mail met jouw verhaal!

Groetjes,

Yasmine & Robert
Team TeaKing