Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

TeaKing is vernieuwd! Geschreven op: woensdag 10 oktober 2018

TeaKing is vernieuwd!
Het is je vast al opgevallen als je dit bericht leest, maar TeaKing.nl heeft een nieuw jasje! Dat niet alleen, TeaKing heeft ook een nieuwe eigenaar, of eigenlijk: twee eigenaren. Even voorstellen dus!

Wij zijn Robert en Yasmine, een stel met een liefde voor webshops én thee (en elkaar ;) ). Toen de kans kwam om deze webshop over te nemen grepen we deze dan ook graag aan. Inmiddels beheren wij al 5 jaar verschillende webshops en we zijn trots om TeaKing nu ook aan dit lijstje toe te voegen. Wel wilden we een andere insteek voor de webshop en hem vooral een stuk hipper en vrolijker maken.

Thee is zo veel meer dan een paar blaadjes in een kopje en dat moet de website ook uitstralen. Het is al moeilijk genoeg dat jullie de thee niet kunnen ruiken (oh wat ruikt ons kantoor heerlijk als er net nieuwe thee uitgepakt is). We hebben daarom ook een hele fijne (al zeggen we het zelf) nieuwe functie: samples bestellen. Voor €0,50 kun je een sample van een specifieke thee bestellen. Je krijgt dan 5 gram thee van ons van je gekozen smaak, waarmee je twee heerlijke kopjes thee kunt zetten. Fijn om even te ruiken en proeven voor je een zak van 50, 100 of 250 gram koopt. Daarnaast krijg je bij elke bestelling ook een sample van ons! 

Natuurlijk zijn er ook een heleboel nieuwe thee soorten en accessoires toegevoegd aan TeaKing. Behalve de Magic Tea Maker (voormalig de Teaking Theepot), hebben we nu ook theezeefjes, geweldige thee opbergblikken en de prachtige Flow Tea thermoskannen. Ook verkopen we nu twee soorten theebloemen en een bijpassende theebloemen theepot. 

Qua theesmaken hebben we het assortiment flink uitgebreid: 2 nieuwe rooibos smaken, 10 nieuwe zwarte thee smaken, 10 nieuwe groene thee smaken, 2 nieuwe kruiden thee, 11 nieuwe vruchten thee en we hebben een nieuwe categorie: witte thee. Bekijk al onze verse thee!

Ondertussen is er ook al weer een nieuwe lading thee en accessoires onderweg voor de knusse winter tijd. Ook kun je binnenkort toffe cadeaupakketten bij ons bestellen. Hou ons dus goed in de gaten de komende tijd! Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Plaats een reactie